Forum Moderator

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 17,709 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Problem with Header Layout 3, Header Layout 4 #108018

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Customize >> Basic >> Scroll down to find Custom CSS and paste there:

    #simple-menu {z-index:10000;}

    Regards,
    Brad

    in reply to: Home Section code #108017

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly refer our documentation to setup sections.
    http://sktthemesdemo.net/documentation/fashion-documentation/#homepage-setup

    Regards,
    Chris

    in reply to: Blog post default text color is too dark #108016

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Layout Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .single .entry-content span { color: #fff !important;}

    Regards,
    Dave

    in reply to: perfect broker theme #108013

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL?

    Regards,
    Brad

    in reply to: mobile logo background #108012

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Basic Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .toggle a { color:#282828;}

    Regards,
    Chris

    in reply to: Inner Page Banner didn't show picture #108011

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved. Kindly clear the browser cache before checking.

    Regards,
    Chris

    in reply to: #102598 #108010

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Basic Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .single .innerbanner img { display:none;}

    Regards,
    Dave

    in reply to: Home Section Pages for Adventure Theme #107968

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Brad

    in reply to: Themes Strong new page #107965

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly use this css code for inner pages.

    .page-template .metaslider { width:80%; margin:0 auto;}

    Regards,
    Chris

    in reply to: Translation #107941

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    When you add new slide instead of default so first removed all three slides field data Slide Image, Slide Title, Slide Link, Slide Button than add your new slides data.

    Regards,
    Brad


    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    in reply to: SKT Medical Pro #107934

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013
    in reply to: Blog post default text color is too dark #107932

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Can you send us the screenshot of your issues? Upload your screenshot on imgur.com and paste the share url here.

    Regards,
    Dave

    in reply to: featured image in blog posts are "squished" #107930

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly go to Appearance >> Theme Options >> Layout Settings >> Custom CSS Box:

    Add this code there:

    .post-thumb img { width:auto; height:auto;}

    Regards,
    Dave

    in reply to: WooCommerce not working correctly #107929

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17709
    • Total: 17709
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    We checked, this is working fine.

    I am not sure what you mean by this. Can you may be draw or point out in an image?

    You can upload image in imgur.com and share the link here.

    Regards,
    Dave

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 17,709 total)