Daniel de Lorenzo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Theme Nature One #9378

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Hi Shri,

    how can I edit the numbers of the letters in the “footerposts”. The number of posts I can edit by “footerposts show=4”. But what about the length of the preview?

    Bye

    Dan

    in reply to: Problems with Theme #7040

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Hi Shri,

    i recovered all my settings last night. Also my child theme. In this process I found that actually I was the trigger for the problem with the medias. It was the functions.php file. As I recovered it, the media-display disappeared. After deleting this file, all medias there.

    So, sorry for beeing so skeptical. This error was my mistake!

    But I need this functions.php for disabling a function in my shop. So I habe to search for informations about working with a child theme. I don’t want to da any changes in the original, so you can update it, if it’s necessary.

    Best wishes

    Daniel

    in reply to: Problems with Theme #6981

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    OK. Thank you very much!

    I see, perhaps it was a problem with the child theme. But I don’t understand it. There were only css-edits. I think, the problem were the broken codes you found.

    Where did you saved the backup of my css-file? I cannot find it. You surely made one.

    in reply to: Problems with Theme #6972

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Hi Shri,

    I got an idea.

    The natureone pro – version on my server is not naked. Some weeks ago you edited it and gave me a newer version.

    Is it possible, that the 4 sites you told, work with the older version that has not been upgraded by you?

    My child theme only uses css-discriptions. there is nothing that can cause such problems.

    These are only my thoughts. Perhaps you will find the truth in my installation. Hope so.

    Good night.

    Dan

    in reply to: Problems with Theme #6970

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Ouch!

    I’m so sad, that I cannot write in my own language. In english I cannot express what I want to say.

    But, what do you think happens, If I write in the official WP support:

    “I have a problem: My medias didn’t show if I activate theme nature one. If I activate the official theme 2014 my medias will be shown. Where is the problem? In my WP-Installation or in the theme nature one?”

    Shall I try it?

    By the way, “wpde” is the official WordPress-Support for the german community! For people like me, whose english is not so good.

    I think, that your position about me is hardened. Because of my bad english I cannot show you, that I only want to eleminate the problems. I want to do my business. Nothing more. There is no use for me in making you angry. You are the key to my solutions.

    If I have made you angry, it is only because of my bad english and the stress that I’m in.

    I’m very sorry!

    in reply to: Problems with Theme #6964

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    It’s the last post on this site. But it’s in german.

    http://forum.wpde.org/allgemeines/142952-probleme-seit-4-2-2-a-2.html

    in reply to: Problems with Theme #6960

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    I posted the problem on the wordpress-germany-forum. the administrator checked my site and said: it is definatly the theme!

    in reply to: Problems with Theme #6956

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    OK. I looking for that capability thing. Don’t know, what it is, by now. ๐Ÿ™‚

    in reply to: Problems with Theme #6954

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Hi Shri,

    thank you for working so fast ans solved the problem with editing the sites.

    I installed 4.2.2 once more. Nothing changed.

    The dashboard-notice is not the big problem. But the media-problem is still there. And it is only there with your theme. Test it, please. There are 3 themes at design to chose:

    my child theme: no media

    your natureone-theme: no media

    the wp-standard-theme twenty fourteen: media there!!!

     

    So it has to be a problem with your theme.

    I tested my child-functions and css-edits. without them – still the problem there.

     

    Please help me.

    in reply to: Problems with Theme #6947

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Hi Shri,

    can you told me something about the solution today?

    I’m under pressure with this. The site was to have been published a few days ago.

    Now I have to know if you can help me or refund my money. Then I have to chose another theme and have to spend lots of more time in customizing. I don’t favor this solution!

    But I need Informations for my decision.

    Regards

    Daniel

    in reply to: Problems with Theme #6927

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Here are the error messages:

    Strict Standards: Declaration of Menu_With_Description::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/ud18_48/html/ichnatur-wp/wp-content/themes/natureone-pro/functions.php on line 417

     

    Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/ud18_48/html/ichnatur-wp/wp-includes/capabilities.php (at several lines)

    in reply to: Problems with Theme #6926

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    I activaded the MIWOftp PlugIn. You can use it in the admin menu.

    in reply to: Problems with Theme #6924

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    I edited the wp-config.php and set “debug” on true.

    Now I can see some bugs. One in the function.php of the theme. At line 417 as seen, I read “Extra Info”. And this is one of the problem-fields, you can see, if you click on “Seiten” (means “Sites”). In the field Extra Info you find the code of the revisions-window, which is lost.

    in reply to: Problems with Theme #6919

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    Got the mail?

    in reply to: Problems with Theme #6913

    Daniel de Lorenzo
    Member
    • Topics: 3
    • Replies: 44
    • Total: 47
    Member since: March 23, 2015

    I posted it in the official wordpress forum, because I thought it is a problem with the new wp-upgrade. With their help I tested some things. And there is only one answer:

    The Theme.

    Sorry, but there is no other help.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)