Slider Not Working since 4.5 Update

Home Forums Parallax Me Forum Slider Not Working since 4.5 Update

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 2 years, 1 month ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #30428

    Lu
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 7
    • Total: 12
    Member since: January 23, 2016

    Hi, I was not able to respond to another similar post with my comments, however on my site the sliders fail to function since the WordPress update. site is dev.jumpstartrentals.com . You have not posted a solution on the other post either and I am looking for a solution.

    thanks!

    #30467

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 16967
    • Total: 16967
    Member since: August 16, 2013

    Hi Lu,

    Kindly go to function.php and find this code:

    jQuery(document).ready(function(){

    And replace it with this code:

    jQuery(window).load(function() {

    Regards,
    Dave

    #30538

    Lu
    Member
    • Topics: 5
    • Replies: 7
    • Total: 12
    Member since: January 23, 2016

    Thank you! that worked great.. but now I have the slider ALSO as the parallax background for ‘section 4’ services. Can you help?

    #30717

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 16967
    • Total: 16967
    Member since: August 16, 2013

    Hi Lu,

    Kindly show us your website URL.

    Regards,
    Dave

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.