SKT Strong Pro

Home Forums All Other Themes SKT Strong Pro

This topic contains 16 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 7 months, 4 weeks ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #90730

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Hello

    I would like some assistance please – http://britishphonestores.select66.com

    I am struggling to remove the latin place holder text. I have replaced it with my version of text – but is still stays on the front end!? If you scroll down to “Everything About fitness” you can see how its missing the title and the content text as well – can you help with this please? In the footer as well, the contact details are not aligned – the “phone” bit has gone over to the wrong side? I’ve already sent log in details via privete message. Any queries please ask – I really could do with progressing with this as soon aspkossible!

    Thanks

    #90855

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Your website is on Maintenance mode. So i can’t check.

    Regards,
    Dave

    #90856

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Thanks, Decacitvated!

    #90858

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    This can only be done via coder.

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via sktthemes.net/contact Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Dave

    #90862

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Thanks Dave, email sent!

    #90868

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Okay

    #90944

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Hello

    did you manage to do this for me please? Ive’ checked the site and it all looks the same?

    Thanks!

    #90956

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #90959

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Thanks Dave – sorry I also asked about the top banner bit where the logo is to “disappear” so that the logo just sits on the image banners, if that makes sense?

    #90961

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Hi Lawrence,

    Issue resolved from our end. Kindly check and confirm.

    Regards,
    Dave

    #90987

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Thanks – just one more thing, I’m trying to change all the default blue color to the red, but its not allowed me to for some reason? Is this something you could help with please?

    Thanks!

    #91119

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Your website URL is not working.

    Regards,
    Dave

    #91135

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Thanks, should be working now!

    Cheers

    #91195

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 17689
    • Total: 17689
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue resolved from our end.

    Regards,
    Dave

    #92527

    Lawrence Chadwick-smith
    Member
    • Topics: 94
    • Replies: 173
    • Total: 267
    Member since: April 28, 2016

    Hello – I am being ignored with my requests. I don’t think this is fair as I have pad for support. My queries are also being deleted on the thread. I would like help please. ASAP.

    Firstly – the “everything about AE fitness” has weird bits of the words missing, dispite them all being there in the code.

    Secondly, in the banners at the top of the page, even though I’ve changed the latin text – the latin text refused to move? Can you take a look or me please?
    The log in details have already been sent

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.