Post Attributes Missing for Auto Car Pro

Home Forums All Other Themes Post Attributes Missing for Auto Car Pro

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 2 years, 10 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #33122

    Liberty
    Member
    • Topics: 17
    • Replies: 21
    • Total: 38
    Member since: January 22, 2016

    Hi… I want to change the blog post layout to full-width but the attribute section with the templates is missing. It’s there when I create a new page but not a new post. I’ve tried a number of things switching from child to parent theme, disabling plugins, changing file permissions, but nothing works. Any suggestions?

    Thanks!

    #33166

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 19892
    • Total: 19892
    Member since: August 16, 2013

    Hi Liberty,

    Here is the documentation: http://sktthemesdemo.net/documentation/autocar_documentation/#set-up-blog-page

    Regards,
    Dave

    #33337

    Liberty
    Member
    • Topics: 17
    • Replies: 21
    • Total: 38
    Member since: January 22, 2016

    Thank you… However, when I set up a blog post using the method in your documentation it does not appear in my footer widget as a “recent post”.

    #33422

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 19892
    • Total: 19892
    Member since: August 16, 2013

    Hi Liberty,

    Which footer widget you want to replace with latest post widget?

    Regards,
    Dave

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.