Nature One Pro iframe

Home Forums All Other Themes Nature One Pro iframe

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 2 years, 4 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #54178

    Cecilia
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: August 30, 2016

    I am trying to add an Iframe to a page using html and it does not show. I tried with a different website that I have and it works fine.

    Is there anything within the configuration of this theme that will block the iframe?
    Here is the website: https://sacaelcobre.com/78-2

    And this is the code that I used.
    <iframe frameborder=”0″ scrolling=”no” height=”234″ width=”500″ allowtransparency=”true” marginwidth=”0″ marginheight=”0″ src=”http://comrates.mx.forexprostools.com/index.php?force_lang=49&pairs_ids=49768;959211;8862;959208;8830;8836;959207;985711;956470;&header-text-color=%23FFFFFF&curr-name-color=%230059b0&inner-text-color=%23000000&green-text-color=%232A8215&green-background=%23B7F4C2&red-text-color=%23DC0001&red-background=%23FFE2E2&inner-border-color=%23CBCBCB&border-color=%23cbcbcb&bg1=%23F6F6F6&bg2=%23ffffff&open=hide&last_update=hide”></iframe><br /><span style=”font-size: 11px;color: #333333;text-decoration: none;”>Cotizaciones de commodities cortesía de Investing.com México</span>

    this is how it should look like;

    prueba iframe

    thank you

    #54179

    Cecilia
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: August 30, 2016

    sorry looks like it didnot show how it should look like

    prueba iframe

    #54222

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20280
    • Total: 20280
    Member since: August 16, 2013

    Hi Cecilia,

    You are using different theme. Kindly activate our theme so that we can check the issue.

    Regards,
    Brad

    #54224

    Cecilia
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: August 30, 2016

    Hi Brad, there most be some kind of confusion the website that I have with a different theme I am using it as an example to show you how the widget should look.

    In the website that I have trouble I am using your theme “Nature One Pro” and I use the same code as the other one and it does not work.

    Cotizaciones Comodities


    This is the one that I need help with.

    Thank you

    #54926

    Cecilia
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: August 30, 2016

    Hi, I still have not received an answer for this topic.

    I have added a widget for this website that is not showing, I tried it on a different website and it works fine, therefore the problem is in this template.

    As I explained before this is the website that I need help with https://sacaelcobre.com/78-2

    The other one I putted as an example of how it should look like.

    Thank you again for your support.

    #54936

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20280
    • Total: 20280
    Member since: August 16, 2013

    Hi Cecilia,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details via sktthemes.net/contact

    Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #54952

    Cecilia
    Participant
    • Topics: 6
    • Replies: 8
    • Total: 14
    Member since: August 30, 2016

    Hi, I received an email from support stating that I should contact your trough this method.

    I appreciate you help me with a solution to my situation as you have done in previous ocations.

    Thank you

    This is the email I got:
    Kindly connect with us via support forum: https://www.sktthemes.net/forums for further support requests and coders should be able to help you with all the queries you have.


    Regards,
    Shri

    #54956

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20280
    • Total: 20280
    Member since: August 16, 2013

    Hi Cecilia,

    The issue is you’re using secured server https:// and the iframe source URL is not secured it is http://

    So in the secured connection unsecured links not working and hence the iframe won’t be show up on the page.

    Regards,
    Dave

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.