Internet Explorer

Home Forums SKT Black/White Theme Support Internet Explorer

This topic contains 11 replies, has 4 voices, and was last updated by  Jerome IBY 2 years, 2 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #13727

    John Blenkhorn
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 15
    • Total: 24
    Member since: April 7, 2015

    Why is the CSS for IE not working right? IT looks like a dogs breakfast. Is there an update I need to install? Site address is http://integritytechnicalsupport.com/

    #13729

    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 2
    • Replies: 5964
    • Total: 5966
    Member since: June 12, 2013

    Hi,

    Which version of IE are you using?

    Regards,
    Shri

    #13730

    John Blenkhorn
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 15
    • Total: 24
    Member since: April 7, 2015

    It is version 11.0.9600.18053

    Does it look the same? Please use chrome to see what it is that I want.

    #13862

    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 2
    • Replies: 5964
    • Total: 5966
    Member since: June 12, 2013

    We checked it in IE 10 and 11 and in Microsoft Edge to find it working fine.

    Can you send us a screen grab of what you see?

    Regards,
    Shri

    #14033

    John Blenkhorn
    Member
    • Topics: 9
    • Replies: 15
    • Total: 24
    Member since: April 7, 2015

    Basically the slider is not there and the positioning for everything else is gone. I have checked it in other machines with the same browser and it’s all the same. Please click here for the screenshot

    #14256

    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 2
    • Replies: 5964
    • Total: 5966
    Member since: June 12, 2013

    We are going to update the theme on Monday i.e. 16th for IE 11 compatibility.

    Will update you when its done.

    Regards,
    Shri

    #15844

    Jerome IBY
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 4
    • Total: 4
    Member since: November 25, 2015

    Hello,

    I have the same problem, could you update the theme for IE 11 compatibility?

    Thank you.

    Best Regards

    #15909

    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 2
    • Replies: 5964
    • Total: 5966
    Member since: June 12, 2013

    Hi,

    We already have checked and found IE 11 in Windows 7 and 8 to be working fine for the theme.

    So not sure when you say theme problem in IE 11.

    Regards,
    Shri

    #16062

    Jerome IBY
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 4
    • Total: 4
    Member since: November 25, 2015

    Hello, thank you for your answer.

    I have an issue with the menus only on Internet Explorer, and I’m using the latest updated version of Internet Explorer 11 with Windows 7, and I have the same problem with Internet Explorer 11 on Windows 10. But all is working well with Mozilla Firefox, Google Chrome and Microsoft Edge. As you can see on the two screenshots:

    http://www.softflush.com/internetexplorer.jpg on Internet Explorer

    http://www.softflush.com/mozillafirefox.jpg on Mozilla Firefox

    I also tried with removing the sub-menus but even with simple menus I have the same problem.

    Do you have any idea about this? Thank you very much and Best Regards

    #17793

    Jerome IBY
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 4
    • Total: 4
    Member since: November 25, 2015

    Hello and Happy New Year!

    Do you have any feedback about my problem (regarding my previous message and the 2 screenshots)?

    Thank you very much! Best Regards

    #17890

    Forum Moderator
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 16960
    • Total: 16960
    Member since: August 16, 2013

    Kindly make the site online so that we can actually view and verify it.

    Regards,
    Shri

    #26326

    Jerome IBY
    Member
    • Topics: 0
    • Replies: 4
    • Total: 4
    Member since: November 25, 2015

    Hello,

    Thank you for your answer, and sorry for the delay of mine. I made the site online with another server (for the first offline site I used IIS as a test, and for the second online site I am using Apache), and now it’s working correctly with Internet Explorer. Then it may be an issue with the implementation of IIS. No more problem now, then I thank you for your time.

    Best Regards.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.