Best Way to Setup Blog

Home Forums Parallax Me Forum Best Way to Setup Blog

Tagged: 

This topic contains 12 replies, has 2 voices, and was last updated by  Forum Moderator 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #116801

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017

    What is the best way to setup a blog on this theme?

    Jhoecannon

    #116830

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20293
    • Total: 20293
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly show us your website URL please?

    Regards,
    Brad

    #116881

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017
    #116902

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20293
    • Total: 20293
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly refer our documentation to setup blog page
    http://sktthemesdemo.net/documentation/parallax-me-documentation/#set-up-blog-page

    Regards,
    Brad

    #117448

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017

    Unfortunately, you lost me on this.

    I want the 9th section of the blog to read “Our Blog – Please CLICK HERE to read our latest information posted on our blog”. Then, a visitor would click on it and be taken to the latest blog article. I would show the 3 latest articles on that page.

    How di I accomplish something like this?

    Jhoecannon

    #117559

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20293
    • Total: 20293
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Q. I would show the 3 latest articles on that page.
    A. Please add post shortcode [blogposts show=”3″ blog_page_link=”#” button=”View All”] to display latest 3 post with View All Button.

    Regards,
    Brad

    #117591

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017

    I apologize for not completely understanding. I created a “blog”, uncategorized, and inserted the code [blogposts show=”3″ blog_page_link=”#” button=”View All” into that blog. I then creared a link to that blog with the link text beiWhat my link gives me.ng ‘click Here” (I could not find a “View All” button in the shortcodes area). When I click that link I get the attached page. It does show the most recent 3 blogs, but what are the “round” circles?. Also, the “Show All” button does nothing.

    I suspect I did something wrong. Please explain.

    Jhoecannon

    #117651

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20293
    • Total: 20293
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done.

    Regards,
    Brad

    #117940

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017

    I was asked to send the following info:
    Kindly send us your URL of the site and WordPress admin details (Username & Password) via email: support@sktthemes.com Please mention this forum URL while replying so that we understand what needs to be done

    I sent all that info days ago and I don’t see any change.

    What are those “circles” and how do I fill them with a picture or eliminate them?

    What is the “red box” for… I click it and nothing happens?

    Jhoecannon

    #117965

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20293
    • Total: 20293
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Issue have been resolved. Kindly check and confirm

    Regards,
    Brad

    #118289

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017

    I think I have the blog working. T changed the shortcode to “1” instead of “3” because I have written only one blog.

    But, I have 3 problems:
    1. If I enter a “featured image”, I want it to show in the “circle”, but not in the article. How do I fix this?
    2. The “little red square” should show all blog articles when clicked, right now it does nothing. How do we fix?
    3. “Blog” should say “My Blog”.
    Problem #1 and #2
    Problem

    #118290

    Josephine
    Participant
    • Topics: 11
    • Replies: 31
    • Total: 42
    Member since: March 7, 2017

    Error correction… instead of saying “My Blog”, it should say “Our Blog”.

    #118396

    Forum Moderator
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 20293
    • Total: 20293
    Member since: August 16, 2013

    Hi,

    Resolved

    Regards,
    Brad

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.