Animation section does not work

Home Forums SKT Full Width Forum Animation section does not work

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Carolien Molenaar 3 years, 1 month ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #12331

    Carolien Molenaar
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 3
    • Total: 5
    Member since: October 1, 2015

    When I give a class “example fadeInLeft” to a section for the animation. The animation start bij page loaded and not when i’m scrolling. As the Three Column Services Box For Section 1  and  Welcome Page for Section 2. 

    What am I doing wrong.

    #12381

    SKT Themes
    Keymaster
    • Topics: 2
    • Replies: 6461
    • Total: 6463
    Member since: June 12, 2013

    Kindly show us the website and where you are applying let us know.

    Regards,
    Shri

    #12383

    Carolien Molenaar
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 3
    • Total: 5
    Member since: October 1, 2015

    I work locally, so i don’t how show you the code.  hopefully you have something about this.

    http://carolienkliffen.nl/wp-content/uploads/2015/10/schreen-shot.jpg
    [video src="http://carolienkliffen.nl/wp-content/uploads/2015/10/video-1444311075.mp4.mp4" /]

    #12384

    Carolien Molenaar
    Member
    • Topics: 2
    • Replies: 3
    • Total: 5
    Member since: October 1, 2015

    it’s the Yogi Theme

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.